Ut i verden

Da er den ute i verden.

Det har vært en helt fantastisk tur så langt. Det startet med en happening på St. Jørgens hospital. Det har det også blitt blogget om: Her

Det var en meget emosjonell og fin kveld, med mange mennesker og spørsmål etterpå. Å være der, hvor jeg har sittet alene så mange ganger, sammen med alle de som var kommet for å høre om boken, om Berly, og Kari Spidsøen og Armauer Hansen, var helt utrolig. Grete Eilertsen, kurator og guide ved St. Jørgens hospital hadde sammen med leder gjort dette mulig, og begge var hjertelig tilstede, og besvarte spørsmål der jeg følte at min kompetanse var på gyngende grunn.

Så har tilbakmeldingene begynt å tikke inn, og foreløpig er de veldig bra. Selvsagt er jeg forberedt på kritikker som ikke er like positive, sånn er det å være forfatter, men foreløpig tar jeg med meg det jeg kan av alt det fine.

Så å våkne opp til dette i dag – min bok på bestselgerliste! – har vært spektakulært stilig. Alt som er bra må nytes i gode drag.

Skjermbilde 2014-09-22 kl. 12.59.33

Jeg sluttet å telle dager er der ute. Den er ikke min lenger, ikke mitt prosjekt. Nå skal noen andre ta med seg boken og lage dens narrativ i verden.

God tur, boken min!

Én tanke på “Ut i verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s