OM

Jeg heter faktisk det, Caterina Cattaneo. I Italia er det ikke fullt så eksotisk og rart som det er i Norge. Jeg liker det i alle fall.

Jeg et skrivende menneske, har alltid vært det – ikke ulikt mange andre forfattere. Bøkene skriver jeg på norsk. Og sånn ser jeg ut, på en god dag:

IMG_1032

Det hender jeg får mail fra folk som lurer på ting.  Om meg, om skrivingen, om bøkene mine. Nå er mine første to voksenbøker, samt en fantastisk antologi jeg var redaktør for, borte fra bokhandelen. Bøker er dessverre ferskvare der ute. Jeg synes selvsagt ikke det; jeg elsker å finne bøker på utsalg eller loppemarkeder, av forfattere som ikke er veldig kjente, bøker som ikke lenger er i handel. Det kan by på fantastiske møter!

Vel. Alle disse uavhengige tildragelsene har gjort at jeg har tenkt at hjemmesider er tingen. Rett og slett. Så om du er kommet hit på bakgrunn av søk på bøkene mine eller meg, finner du forhåpentligvis den informasjonen du trenger ved hjelp av knapperiet øverst her. Er du kommet hit ved en feiltagelse, er det bare å gå tilbake til søk. Og ha en finfin dag.

Jeg har twitterkonto, men jeg er ikke så flink til å bruke den. Der heter jeg uniquecat.

Jeg har Instagram, som foreløpig er offentlig. Der heter jeg caterinsta.

Jeg har til og med en mail, om det skulle røyne på: caterinamcattaneo (at) gmail.com

Én tanke på “OM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s