UNGE VOKSNE/UNGDOM

 

I august 2019 kom min andre roman for unge voksne, I morgen.
Den handler om Andreas og Ingrid, som i løpet av drøye femten timer opplever at forholdet deres går fra å ha noen utfrodringer til virkelig å bli belyst på en måte ingen av dem regner med.

Andreas fyller atten, han skal kjøre opp. Ingrid er alene hjemme mens moren er på roadtrip i USA. Det er straks sommerferie, Ingrid har kjøpt en helt spesiell presang til ham, på kvelden skal de på fest etter å ha spist bursdagsmiddag hos ham.

Dagen går ikke helt som planlagt, for å si det sånn. Spørsmålet blir: Hvor godt kjenner man hverandre – egentlig?

Denne romanen er til alle dere unge voksne som kjenner igjen deler av de forskjellige realsjonene som beskrives. Som kan identifisere et destruktivt forhold når dere ser et, enten av egen erfaring eller fordi dere har sett et på nært hold. Det finnes en vei ut, og den er like enkel som den er vanskelig: Løp som faen.

Kjærleik til dere alle.

Boken lanseres på Nes bibliotek sammen med en haug åsåmme unge voksne, det gleder jeg meg veldig til.

 

Skjermbilde 2019-06-16 kl. 13.37.07

 

 

I slutten av januar 2014 kom min første roman for unge voksne, Malstrøm. Live er snart atten, og vil vekk fra alt som har skjedd hjemme. Hun skal på interrail, og planlegger å ikke komme tilbake. Men idet hun setter seg på feil tog, og møter Robert, begynner planene hennes å rakne. Når det så viser seg at Robert også dykker, er Live solgt. Lite vet hun om hva som venter bare noen dager frem i tid. Hun flykter fra grusomhet og død i etterdønningene av 22/7, og vet ikke at grusomhetene også venter når hun tar valget om å følge Robert.

Romanen har mye av handlingen fra dykkemiljøet, som jeg selv tilhørte til slutten av nittitallet. All dykking i romanen er selvopplevde dykk, bortsett fra … nei, jeg kan ikke ødelegge med diger spoiler!

Malstroem_hd_image

Boken kan forhåndsbestilles her.

E-boken kan bestilles her.

I 2011 debuterte jeg som skjønnlitterær ungdomsbokforfatter med fabelprosaromanen Dødsreisen.

Dødsreisen handler om Tora, som en dag får øye på dødshesten. Alle vet at dødshesten varsler død. Men hvem er det som skal dø? I mellomtiden, i Dødsriket, er Odin og Hel i ferd med å sette ting i bevegelse. Ting som har vært bestemt siden før Tora ble født.

Romanen er i sin helhet basert i den norrøne mytologien. Noe må jeg innrømme å ha funnet på selv. Men det er lov i en fabelprosa. Og alt er lov i romaner.

Her kan du lese en kritikk av romanen:

Layout 1

Og her kan den  kjøpes.

Én tanke på “UNGE VOKSNE/UNGDOM

  1. Tilbaketråkk: Ny roman, nye muligheter | Caterina Cattaneo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s