UNGDOMSBØKER

I slutten av januar 2014 kommer min andre ungdomsroman, Malstrøm. Live er snart atten, og vil vekk fra alt som har skjedd hjemme. Hun skal på interrail, og planlegger å ikke komme tilbake. Men idet hun setter seg på feil tog, og møter Robert, begynner planene hennes å rakne. Når det så viser seg at Robert også dykker, er Live solgt. Lite vet hun om hva som venter bare noen dager frem i tid. Hun flykter fra grusomhet og død i etterdønningene av 22/7, og vet ikke at grusomhetene også venter når hun tar valget om å følge Robert.

Romanen har mye av handlingen fra dykkemiljøet, som jeg selv tilhørte til slutten av nittitallet. All dykking i romanen er selvopplevde dykk, bortsett fra … nei, jeg kan ikke ødelegge med diger spoiler!

Malstroem_hd_image

Boken kan forhåndsbestilles her.

E-boken kan bestilles her.

I 2011 debuterte jeg som skjønnlitterær ungdomsbokforfatter med fabelprosaromanen Dødsreisen.

Dødsreisen handler om Tora, som en dag får øye på dødshesten. Alle vet at dødshesten varsler død. Men hvem er det som skal dø? I mellomtiden, i Dødsriket, er Odin og Hel i ferd med å sette ting i bevegelse. Ting som har vært bestemt siden før Tora ble født.

Romanen er i sin helhet basert i den norrøne mytologien. Noe må jeg innrømme å ha funnet på selv. Men det er lov i en fabelprosa. Og alt er lov i romaner.

Her kan du lese en kritikk av romanen:

Layout 1

Og her kan den  kjøpes.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s